Kuinka lyhennät teollisuuden kunnossapidon huoltoseisokkiaikaa jopa 20 %?

Tuotantolaitoksen kunnossapidon huoltoseisokki on monessa suhteessa kriittinen tapahtuma. Monella perinteisen prosessiteollisuuden alalla huoltoseisokit suunnitellaan hyvin huolellisesti etukäteen tuotantokatkoksen keston minimoimiseksi. Seisokin toteutuksen aikana viiveitä kuitenkin usein ilmaantuu, mihin yhtenä syynä on puute työkaluista, jotka tukisivat seisokkitöiden hallintaa. . Esimerkiksi paperiteollisuudessa yhden huoltopäivän aikana voi olla jopa yli 200 tehtävää, joita suorittavat eri tahot, esim. tuotannon operaattorit, kunnossapitäjät ja osin alihankkijat. Tehtävienhallinta pelkästään paperisilla kuittauslistoilla on erittäin haastavaa, koska silloin tieto ei ole reaaliaikaista, vaan tehtävien valmistumisen tilanne nähdään vasta jälkikäteen.
Usein huoltoseisokin viiveet aiheutuvat tahattomista töiden viivästymisistä tai heikosta suunnittelusta, jotka puolestaan johtuvat tiedonkulun katkoksista. Tiedonkulkua ja huoltoseisokin hallintaa voidaan kehittää innovatiivisilla digitaalisilla työkaluilla. Sujuvampi seisokki tarkoittaa lyhyempää tuotantokatkosta ja suurempaa tuotantoa.

Tool4pro on erinomainen työkalu teollisuuden kunnossapidon huoltoseisokkien hallintaan. Sen avulla työnhallinta helpottuu olennaisesti ja huoltoseisokit lyhenevät.
💻 Ajantasaiset suunnitelmat nähtävissä kaikilla osapuolilla = aikataulun hallinta
📱 Sovellus mukana kaikissa laitteissa = kokonaisuudenhallinta
📱 Tehtävien edistymisen seuranta reaaliaikaista = aikataulun hallinta
📑 Työohjeet helposti saatavilla = työn suoritus helpottuu
🔧 Töiden väliset riippuvuudet = työn oikea-aikainen ja turvallinen suoritus

💶 Lyhyempi huoltoseisokki tarkoittaa suurempaa käyntiastetta, mikä tarkoittaa suurempaa tulonlähdettä.

 

 


Alla esimerkkilaskelma, jossa näkyy, mitä 20 % säästö voi tarkoittaa vuodessa. Laskurin löydät verkkosivuiltamme. Laskurilla voit simuloida seisokin lyhentämisen säästöpotentiaalia.

Nyt kannattaa rohkeasti kokeilla Tool4pro:ta huoltoseisokin hallintaan, koska potentiaali teollisuuden huoltoseisokkien hallinnan kehittämisessä on suuri!

Kommentoi

FI