Kumppanit

Ari Kananen Consulting Oy

Yhteistyökumppanimme Ari Kananen Consulting tarjoaa kattavia palveluja yrityksille ja oppilaitoksille etäjärjestelmien suunnitteluun, valintaan ja käyttöönottoon.  Etätuki ratkaisuissa on tarjolla eri vaihtoehtoja reaaliaikaiseen etätukeen. Työkalujen avulla voidaan toteuttaa työskentelyä helpottavia vuorovaikutteisia videoita.  Tarjoamasta löytyy myös nopeasti tehtävä 3D malli, jossa luodaan digitaalinen kaksonen olemassa olevasta tilasta tai ympäristöstä. Ari Kananen Consulting kautta saa RealWear maailman johtavan avustetun todellisuuden  puettavia ratkaisuja sekä etätukea tukevaa VSight ohjelmistoa. Digitaalinen kaksonen on Matterport: n alusta, jonka avulla mikä tahansa tila muuttuu digitaaliseksi kaksoseksi. Kokonainen konsepti koostuu yllämainittujen työkalujen lisäksi Tool4pro:sta. Ottamalla käyttöön nämä helppokäyttöiset työkalut teollisuudessa on mahdollisuus saada aikaan nopeita hyötyjä.

https://akconsulting.fi

Ceriffi Check®

Ceriffi Check® on mobiili tiedonkeräämisen, analysoinnin ja tulosten viestinnän ohjelmisto. Ohjelmistolla toteutetaan yrityksen toiminnan jatkuvaa seurantaa, laaduntarkastuksia ja raportointia esimerkiksi turvallisuushavaintojen, poikkeamien ja palautteen käsittelyn kautta. Ceriffi Check® mahdollistaa esimerkiksi tarkistuslistojen toteuttamisen ja tehtävien hallinnan sujuvasti mobiililaitteella, automaattisen raportoinnin, tehokkaan tiedon käsittelyn ja tulosten viestinnän.

Ceriffi Check® tukee tiedolla johtamista. Yhdenkin poikkeaman korjaaminen tai työtapaturman estäminen maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti. Kirjaukset voi tehdä nopeasti ja vaivattomasti mobiilisovelluksella tai selaimella. 

Tool4pro:ssa on suora integraatio Ceriffi Check® sovellukseen, joka muodostaa erinomaisen kokonaisuuden tehtävien sekä poikkeamien hallintaan.

https://www.cerifficheck.com

Mining Finland

Mining Finland on voittoa tavoittelematon ja jäsenmaksurahoitteinen yhdistys, joka edistää suomalaisen kaivosteknologian vientiä, edistää ulkomaisia investointeja suomalaiseen kaivosklusteriin sekä helpottaa Suomessa tai yhteistyössä suomalaisten yritysten kanssa työskentelevien kaivosalan toimijoiden T&K- ja koulutusyhteistyötä.

https://miningfinland.com/

 

Mining_Finland_logo_vaaka_rgb
FI