HERO Safety tehostaa toimintaansa Tool4pro®:lla

HERO Safety on alan johtava kattoturvatuotteiden toimittaja ja sertifioitu asennusorganisaatio. Yritys tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia putoamissuojaustuotteita sekä monipuolisia ratkaisuja niiden asentamiseen, kunnossapitoon ja huoltoon. Tehostaakseen toimintaansa HERO Safety oli etsimässä järjestelmää, jolla helpotetaan tarkastus- ja asennustyömaiden hallintaa sekä raportointia.

Tool4pro®-ohjelmisto tarjosi tähän erinomaisen ratkaisun, jonka avulla toimintaa saatiin tehostettua. Ohjelmiston avulla työmaan hallinta saadaan hoidettua samassa järjestelmässä, ja asiakasraportti muodostuu samalla ilman erillistä työtä. Helppokäyttöinen sovellus nopeuttaa ja helpottaa asentajien sekä työnjohtajien työtä. Tavoitteet täyttyivät Tool4pro®:n avulla suunnitellusti.

Hero Safety picture

“Joustavan ja laadukkaan toimittajan tuote tuo lisäarvoa koko palvelutuotantoketjuun.“ Toimitusjohtaja Joni Sipola, HERO Safety 

“Tool4pro®:n yksi soveltamisalue ovat erilaiset huolto- ja tarkastustyöt. Hero Safetyn hyvät kokemukset osoittavat, että käytännönläheinen digitaalinen työkalu tehostaa työskentelyä merkittävästi huolto- ja tarkastustöissä.” Toimitusjohtaja Lasse Kauppinen – Tool4pro

Kommentoi

FI