HERO Safety förbättrar sin verksamhet med Tool4pro®

HERO Säkerhet är branschens ledande leverantör av taksäkerhetsprodukter och en certifierad installationsorganisation. Företaget erbjuder sina kunder innovativa fallskyddsprodukter samt mångsidiga lösningar för installation, underhåll och service. För att effektivisera sin verksamhet letade HERO Safety efter ett system som skulle underlätta hantering och rapportering av inspektions- och installationsplatser.

Programvaran Tool4pro® erbjöd en utmärkt lösning för detta, vilket gjorde driften mer effektiv. Med hjälp av mjukvaran kan platshantering skötas i samma system, och kundrapporten skapas samtidigt utan separat arbete. Den lättanvända applikationen snabbar upp och underlättar arbetet för installatörer och förmän. Målen uppfylldes med hjälp av Tool4pro® som planerat.

Hero Safety bild

"En produkt från en flexibel och högkvalitativ leverantör tillför mervärde till hela tjänsteproduktionskedjan." VD Joni Sipola, HERO Safety 

"Ett användningsområde för Tool4pro® är olika underhålls- och inspektionsarbeten. Hero Safetys goda erfarenheter visar att ett praktiskt digitalt verktyg effektiviserar arbetet betydligt i underhålls- och inspektionsarbetet." VD Lasse Kauppinen – Tool4pro

Lämna en kommentar

SV