Olisiko aika kysyä, mitä työkaluja toimihenkilöt toivovat?

Teollisuuden yrityksissä on paljon hienoa teknologiaa ja palveluja, mutta toimintatapoihin ja työntekemiseen liittyviin työkaluihin investoiminen jää usein vähemmälle huomiolle. Tämä näkyy erityisesti toimihenkilöiden kohdalla, koska hekin kaipaavat työskentelyä helpottavia työkaluja.

Digitalisaatioon investoitaessa on tapana hankkia uusi järjestelmä, jonka kaikkia ominaisuuksia ei kuitenkaan oteta käyttöön ja järjestelmän tarjoama hyöty ja pontentiaali jää osin käyttämättä. Toimihenkilöt kuitenkin värkkäävät yhä excellin kanssa, vaikka projektinhallintaa voisi tehdä kustannustehokkaamminkin.

Keskustelu ja satsaus toimintatapoja tukeviin menetelmiin ja työkaluihin jää usein muiden investointien varjoon. Syynä tähän on yleensä kiire. Uusien työkalujen tavoite ja tarkoitus on kuitenkin nimenomaan vähentää kiirettä ja helpottaa työntekoa.

Toimintatapoja kehittäviin työkaluihin kannattaa panostaa seuraavista syistä.

• Työskentely kehittyneiden toimintatapojen avulla säästää aikaa ja energiaa. Kun työt ovat hallinnassa työtyytyväisyys paranee ja stressi vähenee.

• Tehokkuus ja tuottavuus paranevat, koska uudet työkalut ja toimintatavat nopeuttavat työn suoritusta sekä parantavat työnlaatua.

• Uuden opettelu tukee ammatillista kehittymistä.

• Työntekijät sitoutuvat paremmin yrityksiin, joissa ovat toimivat työkalut ja toimintatavat.

Tool4pro® on timanttinen työkalu toimihenkilöille. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *