Teollisuuden kunnossapito
20 % lyhyemmät
huoltoseisokit

Tool4pro® avulla suunnittelet, aikataulutat ja hallitset teollisuuden töitä reaaliajassa

Huoltoseisokit hallintaan Tool4pro:n avulla

Haasteet huoltoseisokeissa: teollisuuden huoltoseisokit ovat sekä toiminnallisesti että taloudellisesti vaativia. Ne edellyttävät tiukkaa aikataulutusta ja monen osapuolen yhteensovittamista. Viivästykset huoltoseisokeissa tulevat aina kalliiksi.

 Vanhat Työkalut vs. Tool4pro: Perinteiset paperilistat, taulukkolaskenta-ohjelmat ja aikajanat ovat usein huoltoseisokkien hallinnan työkaluja, mutta niiden manuaalinen päivitys on aikaa vievää ja virhealtista.  Ajantasalla pysyminen vaatii jatkuvaa kommunikointia. Kunnossapitojärjestelmät eivät yksistään sovellu huoltoseisokkien kokonaisuuden hallintaan. Tool4pro tuo tähän modernin ratkaisun, mahdollistaen kokonaisvaltaisen ja reaaliaikaisen hallinnan.

Tool4pro käyttö ja edut

  • Suunnittelu ja aikataulutus: Saumaton ja läpinäkyvä suunnittelu, kaikki työt ja tekijät samassa sovelluksessa. Säästää aikaa suunnittelussa sekä suunnitelmat on helppo jakaa kaikille reaaliajassa
  • Reaaliaikainen huoltoseisokin töiden hallinta: Hallitse helposti huoltoseisokkia ja puutu nopeasti ongelmiin. Huoltoseisokkien kesto lyhenee.
  • Mobiilikäyttö: Helpottaa töiden hallintaa kentällä ja ohjeet ovat aina mukana.
  • Käyttäjäystävällinen sovellus: Kaikkien henkilöstöryhmien ja alihankkijoiden helppo käyttö
  • Työturvallisuuden hallinta: Työriippuvuuksien ja lukitusten (LOTO) helppo luominen, varmistaen töiden turvallisen edistymisen
  • Sähköiset työluvat: Integroi työlupaprosessit tehtäviin. ja tee lupaprosesseista entistä sujuvampia.
  • Tarkistuslistat ylösajoon: Varmistetaan tuotannon sujuva ylösajo
  • Tuloskortti ja data: Huoltoseisokin tapahtumien raportointi nopeasti. Hyödynnä dataa tulevien huoltoseisokkien suunnitteluun.
  • Kustannustehokkuus: Ei käyttäjäkohtaisia lisenssejä

Asiakaskokemus: Tyytyväiset asiakkaamme koostuvat kaivos-, paperi-, energiateollisuuden tuotantolaitokista. Päätavoitteena on huoltoseisokkien hallinan tehostaminen.  Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon ja paranna henkilöstön työn hallintaa, turvallisuutta, tuottavuutta ja työtyytyväisyyttä.

Vanhat työkalut vs. Tool4pro vertailu

Description of Tool4pro web application principle

Data on kultaa

Huoltoseisokkien data on kultaakin kalliimpaa – se auttaa kehittämään toimintoja entistä tehokkaammaksi. Raporttien avulla saat huoltoseisokin onnistumisesta tuloskortin.

Modernien työkalujen avulla ainutlaatuisen datan käsittely helpottuu, mikä mahdollistaa kehityskohteiden nopean tunnistamisen. Tekoälyn integroiminen tekee työkalusta entistä tehokkaamman.

Tool4pron taustalla on yli 30 vuoden käytännön kokemus teollisuuden eri aloilta. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme niin kerromme, kuinka hyödyt Tool4pro:sta.

Lasse Kauppinen CEO profile

Lasse Kauppinen

Toimitusjohtaja
+358408267173
lasse.kauppinen@tool4pro.com

Kare Lappalainen chairman of the board

Kare Lappalainen

Asiantuntija
+358407536071
kare.lappalainen@tool4pro.com

Tool4pro®, paras ratkaisu teollisuuden työnhallintaan

Tool4pro työturvallisuuden hallinnan ytimessä

Tool4pro tehostaa prosessiteollisuuden turvallisuuden hallintaa integroimalla riskinarvioinnit ja työluvat reaaliaikaiseen järjestelmään. Sovelluksessa luodaan tehtävien turvallisuusriippuvuudet ja mahdollistetaan LOTO-prosessien (lockout-tagout) hallinta kätevästi. Käyttäjät pääsevät käsiksi työ- ja toimintaohjeisiin suoraan tehtävien yhteydessä, joko pdf:nä, kuvina tai videoina, mikä parantaa turvallisuutta merkittävästi.

Tool4pro:n kautta voidaan luoda kaikki turvalliseen työskentelyyn tarvittavat dokumentit, kuten työluvat ja riskinarvioinnit. Sovellus tarjoaa myös alustan turvallisuustiedotteiden jakamiselle osallistujille yhdellä kertaa. Lisäksi kaikki havainnot ja poikkeamat kirjataan helposti sovellukseen, mikä edistää niiden raportointia ja auttaa keräämään arvokasta tietoa turvallisuuden parantamiseksi.

Tool4pro säästölaskuri huoltoseisokeissa

Katso alta esimerkkejä alta Tool4pro:n säästöpotentiaalista. Kokeile alla olevaa laskuria ja näe, kuinka paljon säästöjä voit saavuttaa Tool4pro:n avulla.

Esimerkki: Paperi- ja kartonkitehtaat

Huoltoseisokkien keskimääräinen kesto 10 h

Huoltoseisokin keskimäärääinen määrä vuodessa on = 12-14 kpl

Myyntikate 8000 €/h

Tool4pron tuottamat säästöt:

Työn suunnittelu helpottuu

Töidenhallinta on suoraviivaista

Huoltoseisokin tehtävät suoritetaan järjestelmällisesti

Informaation kulku paranee

Hukka vähenee

Säästö 20 % tunneissa 24 h / v = 224 000 €

Esimerkki: Kaivosteollisuuden rikastamo

Huoltoseisokin keskimääräinen kesto 7 pv = 168 h

Huoltoseisokkien keskimäärääinen määrä vuodessa = 2 kpl

Myyntikate 50000 €/h

Tool4pron tuottamat säästöt:

Työn suunnittelu helpottuu

Töiden hallinta on suoraviivaista

Huoltoseisokin tehtävät suoritetaan järjestelmällisesti

Informaation kulku paranee

Hukka vähenee

Säästö 10 % = tunneissa 34 h / v = 1 700  000 €

Laske sovelluksen tuottamat säästöt huoltoseisokeissa

Säästöt tunneissa:

Säästöt euroissa:

Helppokäyttöinen ja nopeasti käyttöönotettava Tool4pro projektinhallintaan

Teollisuuden projektinhallinnassa yleisesti käytetyt, aikaa vievät taulukkolaskentaohjelmat ja aikajanatyökalut kuormittavat projektipäälliköitä. Tool4pro tarjoaa ratkaisun tähän ongelmaan helppokäyttöisyydellään ja nopealla käyttöönotollaan, mahdollistaen tehtävien ja osapuolten tehokkaan hallinnan yhden sovelluksen kautta.

Tool4pro auttaa projektipäälliköitä pitämään projektit aikataulussa reaaliaikaisen tiedon seurannan avulla. Sovelluksen aikajanat päivittyvät automaattisesti, nopeuttaen projektien läpivientiä. Hallitset projektin asennusvaiheen kaikk työt myös samalla sovelluksella. Tool4pro säästää aikaa ja kustannuksia sekä optimoi resurssien käytön, vapauttaen niitä tehokkaasti uusiin projekteihin.

Tool4pro teollisuuden toimialat

Tool4pro soveltuu kaikille teollisuuden aloille ja mukautuu luontevasti eri toimialojen tarpeisiin.

Teollisuus hyötyy ennen kaikkea tehostuneesta toiminnasta.  Reaaliaikainen kaikkien osapuolten töidenhallinta tuo merkittäviä hyötyjä. Tiedonkulun katkokset vähenevät, jolloin tuotannollinen toiminta tehostuu.

Sellu ja paperi

Kaivos- ja metalliteollisuus

Elintarviketeollisuus

Kemianteollisuus

Rakennusmateriaalien valmistus

Mekaaninen metsäteollisuus

Energiateollisuus

Muut tuotantolaitokset

FI