Helpota projektinhallintaa
ja huollon
raportointia 50 %

Projektinhallinta - Tool4pro®
teollisuuden laite- ja palvelutoimittajien

reaaliaikainen
työn- ja projektinhallintasovellus

Tool4pro: Maksimoi tehokkuus ja kustannustehokkuus teollisuuden projektinhallinnassa – paranna läpinäkyvyyttä, työtyytyväisyyttä ja kestävää kehitystä reaaliaikaisella tiedonhallinnalla

Teollisuuden toimitusprojektien toimitukset vaativat tarkkaa aikataulutusta ja kustannustehokkuutta. Epäyhtenäinen informaatio ja manuaalisesti päivitettävät projektityökalut kuten erilaiset taulukkolaskentaohjelmien taulukot kuormittavat projektipäälliköitä, johtaen ylimääräisen resurssien käyttöön ja kasvaviin kustannuksiin. Projekteissa aikaa kuluu erittäin paljon tietojen kyselyyn sekä raportointiin, mikä on tehotonta. 

Tool4pro tehostaa projektien hallintaa ja edistää reaaliaikaista tiedonkulkua yhdessä sovelluksessa.

Reaaliaikainen seuranta: Mahdollistaa projektin kaikkien osapuolten yhtenäisen ja reaaliaikaisen seurannan.

Tehokkuus ja työtyytyväisyys: Parantaa tehokkuutta ja työtyytyväisyyttä, vähentäen raportointiin käytettävää aikaa ja turhia palavereita

Integroitu aikataulutustyökalu: Aikajana työkalulla aikataulutetaan projektit helposti. Töiden suorittaminen päivittyy automaattisesti aikajananaan, joka helpottaa projektin seurantaa

Parannettu läpinäkyvyys ja reagointikyky: Parantaa projektien läpinäkyvyyttä ja nopeuttaa reagointia muuttuviin tilanteisiin.

Reaaliaikainen tieto työmaalla: Pääsy mobiililaitteilla reaaliaikaiseen tietoon ja ohjeistuksiin missä tahansa, mikä parantaa työn sujuvuutta ja turvallisuutta.

 

Aikataulussa ja kustannustehokkaasti: Mahdollistaa projektien valmistumisen aikataulussa ja kustannustehokkaasti.

Kestävä kehitys: Auttaa vähentämään hiilijalanjälkeä ja tukee kestävää kehitystä.

Mallien hyödyntäminen: Aikaisempien projektien mallit helpottavat uusien projektien käynnistämistä.

Data ja tekoälytyökalut: Hyödynnä aiempien projektien dataa toimintojen kehittämiseen. Ottamalla tekoälytyökaluja mukaan nostat tehokkuutta entisestään

 

Nykyaikainen projektinhallinta: Unohda sekalaiset taulukot ja päivitä projektinhallinnan työkalusi nykyaikaan Tool4pron avulla.

Lasse Kauppinen CEO profile

Lasse Kauppinen

Toimitusjohtaja
+358408267173
lasse.kauppinen@tool4pro.com

Kare Lappalainen chairman of the board

Kare Lappalainen

Asiantuntija
+358407536071
kare.lappalainen@tool4pro.com

Tool4pro tuo helpotusta huolto- ja tarkastustöihin, tehden prosesseista sujuvampia, tehokkaampia ja asiakasystävällisempiä.

Monissa huolto- ja tarkastustöissä yhä käytetyt paperiset taulukot ja Excel-laskentataulukot luovat haasteita tiedonhallinnassa ja raportoinnissa. Tool4pro päivittää nämä käytännöt digitaaliseen aikaan.

  • Tehokas tiedonhallinta: Tool4pron avulla voit luoda digitaalisen huolto- ja tarkastusohjelman sekä huoltokirjan laitteistoillesi, yhdistäen kaikki tiedot yhteen järjestelmään. Tämä tehostaa tiedon keräämistä ja säilyttämistä.
  • Yhtenäiset työkäytännöt: Huolto- ja tarkastusohjelmien seuranta ja noudattaminen Tool4pron avulla yhtenäistää työkäytäntöjä huoltohenkilöstön kesken, ja sisällytetty ohjeistus helpottaa huolto- ja tarkastustehtävien suoritusta.
  • Turvallinen työskentely: Tool4pro varmistaa työturvallisuuden selkeiden ohjeiden ja töiden välillä määriteltyjen riippuvuuksien avulla. Tämä mahdollistaa turvallisemman työympäristön kaikille huolto- ja tarkastushenkilöille, vähentäen onnettomuuksien riskiä
  • Automaattinen raportointi: Huolto- ja tarkastustehtävien suoritustiedot tallentuvat automaattisesti, muodostaen raportin. Nopeutettu huolto- ja tarkastusraportointi vähentää raportointiin käytettyä aikaa ja tehostaa prosessia.
  • Parantunut asiakastyytyväisyys:Asiakkaat saavat huolto- ja tarkastusraportit heti huoltojen ja tarkastusten jälkeen, mikä nopeuttaa kommunikaatiota ja lisää asiakastyytyväisyyttä.

Asiakastarina Hero Safety Oy

HERO Safety on suomalainen alan johtava kattoturvatuotteiden toimittaja ja sertifioitu asennusorganisaatio. Yritys tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia putoamissuojaustuotteita sekä monipuolisia ratkaisuja niiden asentamiseen, kunnossapitoon ja huoltoon.

🎯Hero Safety Oy:n prosesseja saatiin tehostettua Tool4pron avulla. Valmiit työt saadaan laskutukseen jo samana päivänä, kun laskutuskierto raportoinnin hitauden vuoksi oli aikaisemmin 7-14 pv. Myyntilaskutuksen kierto on siis jopa yli 10 kertaa nopeampaa. Työnjohdolle on lisäksi vapautunut aikaa useita tunteja viikossa, koska raportit valmistuvat jo työmaalla työn edetessä.

“Joustavan ja laadukkaan toimittajan tuote tuo lisäarvoa koko palvelutuotantoketjuun.“ Toimitusjohtaja Joni Sipola, HERO Safety

 

Toimialat

Laitetoimittajat

Suunnittelutoimistot

Kunnossapitoyritykset

Rakennuttajat

FI